Resim Bölüm Başkanımız Prof. M. ALAGÖZ’den 'Göç ve Göçmenliğ(m)in Resimsel Halleri ' Sergisi

10.10.2016

Resim Bölüm Başkanımız Prof. Muhammet ALAGÖZ’den 'Göç ve Göçmenliğ(m)in Resimsel Halleri-Almanya-1978-2016-Türkiye ' Sergisi 3 Ekim 2016 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Sanat Galerisi'nde açıldı. Sergi 12 Ekim tarihine kadar sanat severlerle buluşacaktır.

Sergi ve Basın:

-MEHMET ALAGÖZ´ÜN ADANA´DAKİ "GÖÇ VE GÖÇMENLİĞ(M)İN RESİMSEL HALLERİ" SERGİSİ AÇILDI...(Yeni Adana) Haber için tıklayınız.

-Ressam Mehmet Alagöz’ün göç sergisi 3 Ekim'de Adana’da...(Hürriyet) Haber için tıklayınız.

Söyleşi:

RESSAM MEHMET ALAGÖZ, ‘GÖÇ VE GÖÇMENLİĞİNİN RESİMSEL HALLERİ İLE´ ADANA´DA...

Adıyaman Üniversitesi´nde geçtiğimiz Ağustos ayından itibaren Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı olarak da görev yapmakta olan Profesör Mehmet Alagöz ile sergi öncesi sanat görüşü ve yapıtlarının temaları ile ilgili bir söyleşi yaptık. Okumak için tıklayınız.